Grensverleggend. Hoe je het ook bekijkt.

 

Wij geloven dat een echt duurzaam product ecologisch,
ergonomisch én economisch is. Daarom hebben we een lichtgewicht tafel ontworpen die gemaakt is van het duurzame materiaal vlas.

Door de unieke constructie zijn Triple-E tafels niet alleen 50% lichter dan conventionele inklapbare tafels maar ook minstens zo sterk. En daardoor beter voor de mensen die met onze tafels werken én de mensen die onze tafels maken.
En beter voor de portemonnee.

10kg lichter
1001 kleuren en finishes
43 vormen en maten

Echte schoonheid van binnen én van buiten.

Wij geloven dat een mooie tafel niet alleen mooi van buiten moet zijn. Maar ook van binnen. Onze opvouwbare lichtgewicht tafels zijn zo ontworpen dat de buitenkant heel makkelijk is aan te passen aan de voorkeur van onze klanten. Onze vaste collectie bestaat uit 10 kleuren en finishes maar elke kleur of afwerking is mogelijk. Van knallend geel tot ingetogen beuken. En van legergroen tot klassiek eiken.

Maar het karakter van onze tafels zit van binnen. En dat is wat onze tafels pas écht bijzonder maakt. Met vlas als ecologische basis is een Triple-E tafel een slimme tafel die goed wil doen.
Die verantwoordelijkheid neemt.
Voor mens, natuur en portemonnee.

Wie sterk is moet slim zijn.

Het is niet moeilijk om een tafel licht te maken. Maar om die tafel ook oersterk én betaalbaar te maken moesten we buiten de gebaande paden denken. De basis van het ontwerp is onze gepatenteerde sandwichconstructie van bio composiet. De toplaag is een hogedruk laminaat: dit maakt de tafels slijtvast en krasvast. En het geheel staat als een huis op 4 aluminium poten die volledig in de tafel verdwijnen als ze zijn ingeklapt.

Zo ontstaat een tafel die uniek is in zijn soort. Sterk genoeg om
250 kilo te dragen. En licht genoeg om met 1 hand te dragen. Niet voor niets geven we 5 jaar garantie.

Ergonomie keer drie.

Een Triple-E tafel is ergonomisch in elke zin van het woord. De ideale zithoogte maakt dat je prettig aan onze tafels kunt werken, vergaderen, dineren of ontbijten. Het extreem lage gewicht maakt onze tafels ergonomisch voor wie onze tafels moet plaatsen, tillen of verwijderen. Inklappen en stapelen gebeurt in een handomdraai.

Het unieke inklapmechanisme zorgt ervoor dat dat in 1 vloeiende beweging kan die de rug maximaal ontlast. Sterker nog: dit is de enige tafel die uw mensen mogen tillen volgens de NIOSH norm. En tot slot zijn onze tafels ergonomisch voor de vakmensen die onze tafels produceren. De gehele productielijn is ingericht om ook hun werk zo licht en makkelijk mogelijk te maken.

Trotse leverancier van: