We hebben de manier waarop tafels worden gemaakt opnieuw uitgevonden.

Om een tafel te maken die extreem licht is zonder aan sterkte in te boeten moesten we terug naar de essentie van de tafel. We hebben elk element opnieuw bekeken in onze zoektocht om gewicht te besparen en sterkte toe te voegen. Zo ontstond een tafel die niet bestaat uit een blad met 4 poten, maar uit een monocoque gemaakt door een sandwichconstructie van hoofdzakelijk bio-composiet.
Met 4 lichtgewicht aluminium poten.

We wilden een tafel maken die zich
aan kan passen aan zijn omgeving.

Triple E tafels zijn als een kameleon: ze passen zich moeiteloos aan aan hun omgeving. Zowel de vorm, de afmeting, de kleur en de finish zijn volledig aan te passen aan uw wensen. En dragen ze bij aan de sfeer en het karakter van uw etablissement.

In maar liefst 43 verschillende
vormen en maten.

De basis van onze tafels is een monocoque sandwichconstructie. Deze is leverbaar in maar liefst
43 verschillende vormen en maten: rechthoekig, vierkant, rond, halfrond of kwartrond.

Lichtvoetig. Maar staat als een huis.

Onze tafels staan op in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde poten. Deze poten worden gemaakt van lichtgewicht aluminium. De vierkante vorm geeft deze poten de sterkte om maar liefst 250 kilo te kunnen dragen. Door de stroeve en slijtvaste rubber afdichting aan de onderzijde van de poot staat deze tafel als een huis. Ook op gladde ondergronden.
Voor gladde vloeren is een speciale antislipvloerdop beschikbaar, normaal is de dop glad (voor vloerbedekking).

img5

Het zijn de kleinste dingen die het grootste verschil maken.

Dit is de schoor van de tafel. Een klein onderdeel – maar van groot belang. Conventionele inklapbare tafels hebben een schoor die veel lager aan de poot bevestigd wordt om de tafel de nodige stevigheid te geven. Dit heeft echter als nadeel dat er minder ruimte is voor de stoelen. Bovendien kan de schoor stoelen erg beschadigen. En handen bezeren!

Door ons gepatenteerde inklapmechanisme kan de schoor veel hoger op de poot worden bevestigd. Zonder dat aan stevigheid en stabiliteit wordt ingeboet. En dat voorkomt beschadigingen. Aan stoelen. En aan handen.

De voordelen stapelen zich op.

Tafels in de hotel- en conferentiebranche worden vaak verplaatst. Waar het ene moment nog een vergadering was, kan het volgende uur al een theateropstelling staan. Dat betekent dat de tafels niet alleen snel geplaatst en verwijderd moeten worden. Maar ook dat ze zo weinig mogelijk ruimte in moeten nemen als ze even niet nodig zijn. Daarom hebben we het ontwerp zo gemaakt dat de poten volledig in het monocoque tafelblad verdwijnen. Daarmee blijft een volledig vlak tafelblad over – dat makkelijk stapelt en weinig ruimte inneemt. Bovendien voorkomt dit krassen op het tafelblad.

Bij onze tafels kan ook een optionele trolley worden geleverd om de tafels te verplaatsen en op te slaan.

Comfortabel zitten is meer dan

ergonomisch zitten. 

De functie van het frontpaneel is om de benen aan het zicht te onttrekken voor degene die tegenover zit. Met name in een U-opstelling geeft het optionele frontpaneel een meer afgeschermd en comfortabeler gevoel. De bevestiging van dit frontpaneel is heel eenvoudig en rechtopstaand te doen. Net als het weghalen ervan.

 

 

Te personaliseren met uw logo of artwork.

Met lasertechnologie is het mogelijk om uw tafels nog verder te personaliseren. Zo kan bijvoorbeeld uw logo in de tafel of het frontpaneel worden gelaserd en in vele kleuren worden afgewerkt. Zo dragen onze tafels niet alleen bij aan uw duurzaamheidsimago maar ook aan uw merk.

Mogen we onze collectie van 2016/17 aan u voorstellen?

Trotse leverancier van: