Kantoren

Bespaar ruimte en tijd met het ombouwen van multifunctionele ruimtes. Ons meubilair is zo ontworpen dat het licht van gewicht en tegelijk ijzersterk is. Bovendien past het design van de meubels zich altijd aan de omgeving aan. Zo wordt klaarzetten voortaan een kwestie van een handomdraai.

Een kwestie van een handomdraai.

Onze meubels snappen wat efficiëntie is. Door de unieke inklapmechanismes, het lichte gewicht en hun stapelbare ontwerp kost het weinig tijd om onze meubels klaar te zetten. Bovendien maakt dit het werk van het personeel een stuk lichter. Een kwestie van een handomdraai.

0

sec

Inklaptijd

0

sec

Uitklaptijd

0

%

Efficiëntie

Snel, efficiënt en duurzaam.

Tijd is geld. Daarom hebben wij economisch bewust meubilair ontworpen. Duurzame meubels waarmee snel en efficiënt kan worden gewerkt. Dit betekent meer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Bovendien biedt het duurzame design garantie op een lange levensduur en draagt het bij aan het duurzame imago van uw bedrijf.

Opstelling van lichtgewicht classic tafel met frontpaneel
Multifunctionele stoel in industriële ruimte

De perfecte wisselwerking.

Wij zijn er van overtuigd dat meubilair ergonomisch verantwoord kan zijn voor zowel klant als personeel. Meubels die licht van gewicht zijn, makkelijk stapelbaar en afgestemd op de ideale zithoogte. Dit voorkomt lichamelijke klachten bij het personeel en geeft de klant optimaal comfort. Zo ontstaat de perfecte wisselwerking tussen mens en meubilair.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie