Kerken

Het ombouwen van grote zalen of vergaderruimtes in een kerk is een tijdrovende en zware klus. Wij geloven dat dit sneller en makkelijker kan. Ons lichtgewicht meubilair helpt hier een handje bij. Door het unieke design van onze meubels wordt ombouwen of klaarzetten makkelijker dan ooit tevoren.

Klaarzetten zonder zorgen.

Kerken zijn niet alleen de plek voor erediensten, maar ook voor andere bijeenkomsten en evenementen. Onze meubels maken het makkelijk om voor elke gelegenheid de juiste opstelling te kiezen. Met hun lichte gewicht hun stapelbare ontwerp en handige inklapmechanismes kunt u klaarzetten zonder zorgen.

"Er schuilt ook veel schoonheid in de binnenkant van onze meubels."

We houden het simpel.

Inderdaad. We houden het graag simpel. En we combineren dit graag met effectiviteit. Daarom zijn onze meubels voorzien van veel gemak; licht van gewicht, klap-/stapelbaar en toch beresterk. Op deze manier is het tillen van meubels ergonomisch verantwoord en voorkomt u lichamelijke klachten.

Lichtgewicht classic tafel in een kerk
Duurzaam vlas materiaal en vederlicht

Aandacht voor duurzaamheid.

Onze meubels zien er mooi uit. Althans, dat vinden wij. Maar er schuilt ook veel schoonheid in de binnenkant van onze meubels. Hier bevinden zich namelijk duurzame materialen, zoals vlas en gerecyclede PET-flessen. Door deze materialen op een slimme manier te gebruiken, hebben we meubels ontworpen die vederlicht, beresterk en volledig recyclebaar zijn. Zo is ons meubilair niet alleen goed voor u, maar ook voor de natuur.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie