Overheden

Design en duurzaamheid komen samen in ons meubilair. De unieke toepassing van duurzame materialen maakt onze meubels licht van gewicht, functioneel en ontzettend sterk. De ideale triple voor meubilair in multifunctionele omgevingen.

Meubilair met een duurzaam karakter.

Onze meubels zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Door gebruik te maken van duurzame materialen zorgen we voor meubels die sterk, licht én duurzaam zijn. Dit maakt onze meubels niet alleen zeer comfortabel, maar ook erg eenvoudig om mee te werken. Een unieke combinatie die u nergens anders vindt.

Vederlicht

De unieke toepassing van verschillende duurzame materialen zorgt voor een extreem licht gewicht van onze meubels.

Oersterk

Door een gepatenteerd ontwerp zijn onze meubels niet alleen makkelijk tilbaar, maar ook ontzettend sterk.

Duurzaam

Voor het produceren van onze meubels maken we gebruik van duurzame materialen, zoals vlas en gerecylede PET-flessen.

Krachtig van binnen, prachtig van buiten.

We zijn trots op de uitstraling van onze meubels. Toch vinden we dat echte schoonheid diep van binnen zit. Die schoonheid heeft bij ons een duurzaam karakter. De basis hiervan wordt gevormd door duurzame materialen, zoals vlas en gerecyclede PET-flessen. Op deze manier zijn we goed voor de natuur en dragen we een steentje bij aan uw duurzaamheidsimago. En dat alles voor een betaalbare prijs.

//trie.nl/wp-content/uploads/2018/04/DSC_0053.jpg
Executive tafel met lichtgewicht stoel en duurzame lamp

Design van Nederlandse bodem.

Onze meubels zijn volledig gemaakt op Nederlandse bodem. Van ontwerp tot productie. Hierbij staat ergonomie hoog in het vaandel. Onze meubels zijn inklapbaar, stapelbaar en afgestemd op de ideale zithoogte. Goed voor zowel het personeel dat er mee werkt als het personeel dat er gebruik van maakt. Bovendien is ons meubilair verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het altijd aansluit bij uw wensen.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie