Scholen

Het ombouwen en klaarzetten van multifunctionele ruimtes was nog nooit zo gemakkelijk. Ons meubilair is hier namelijk voor gemaakt. Gemaakt om te tillen, schuiven en draaien in elk gewenste positie. En dat alles zonder te veel inspanning te hoeven leveren.

Gemak is het sleutelwoord.

De zalen in een school worden vaak gebruikt voor verschillende projecten en evenementen. Om het meubilair in deze multifunctionele ruimtes makkelijk te kunnen verplaatsen, hebben we meubels ontworpen die niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Gemak is het sleutelwoord.

0

x

zo snel

0

x

zo eenvoudig

0

x

zo ergonomisch

Een schoolvoorbeeld van ruimtebesparing.

Bij meubels draait het niet alleen om comfort, ook om ruimte. Vooral in multifunctionele zalen. Wij hebben daarom meubels ontworpen die nooit in de weg staan. Ook als ze niet gebruikt worden. Ons meubilair beschikt over unieke inklapmechanismen en is zo gemaakt dat het makkelijk stapelt. Zo houdt u ruimte over.

Lichtgewicht stoelen
Duurzame stoelen

Design dat zich aanpast aan zijn omgeving.

Bij ons gaan comfort en design hand in hand. Daarom hebben onze klanten de keuze uit tientallen verschillende standaard kleuren, finishes en afwerkingen. Geheel naar eigen wens te bepalen en te bestellen op onze website. En heeft u specifieke designwensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag om het design van uw meubilair aan te laten sluiten bij het interieur van uw ruimte.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie