Zorgcentra

Vergaderingen. Voorlichtingen. Evenementen. Elk van deze bijeenkomsten vereist een andere indeling van de zaal. Om dit zonder problemen te kunnen, hebben wij voor u unieke lichtgewicht meubels ontworpen. Sterk. Duurzaam. En ergonomisch in alle opzichten.

Ergonomisch in alle opzichten.

Ergonomie loopt als een rode draad door het ontwerp van onze meubels. Dat maakt ze tot het ideale meubilair in iedere zorginstelling. Door hun lichte gewicht, eenvoudige inklaptechniek en stapelbare design zijn onze meubels ergonomisch in alle opzichten.

"Ons meubilair is extreem licht, oersterk en afgestemd op ergonomische houdingen."

Ergonomie voor iedereen.

Wij geloven in ergonomisch meubilair voor zowel het zorgpersoneel als de zorgbehoevenden. Door een unieke mix van duurzame materialen en innovatieve productietechnieken is ons dat gelukt. Ons meubilair is extreem licht, oersterk en afgestemd op ergonomische houdingen. Hierdoor zijn onze meubels ergonomisch verantwoord voor iedereen.

Inklapbaar tafel met lichtgewicht stoffeerde stoel in flexibele werkruimte
Duurzaam en lichtgewicht Julia stoelen

Gemak dient de mens.

Er is nog iets waar onze meubels in uitblinken; gemak. Door handige inklapmechanismes zijn onze tafels en podiums gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast verdwijnen de poten volledig in het krasvrije blad, waardoor de producten goed stapelbaar zijn. Dit laatste geldt ook voor onze stoelen die gemaakt zijn om makkelijk te kunnen stapelen. Zo bespaart u veel ruimte en de nodige moeite.

Klanten om trots op te zijn.

Onze meubels zijn niet alleen gekend om hun stijlvolle uitstraling, maar vooral om hun duurzame innerlijk. Daarom hebben veel verschillende bedrijven inmiddels gekozen voor het lichtgewicht meubilair van Triple E. Want de keuze van meubilair doet ertoe.

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie