Maak kennis met de tafels van Triple E en download de collectie.

Onze tafels zijn leverbaar in meer dan 25 verschillende maten en meer dan 100 kleuren. Om een impressie te geven, stellen we ieder jaar een collectie samen waarbij we ons laten inspireren door de materialen en kleuren die we in het alledaagse leven tegenkomen. In de steden en op het platteland. Op de weg en in de natuur.

 

Benieuwd hoe dit eruitziet? Vul dan uw gegevens in en blader door onze digitale brochure.

triple-e-brochure-preview

Vul het formulier in en start de download

Waarom vragen wij deze gegevens? Triple E gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen. Lees meer in onze privacy statement.

Zij en 3000+ andere organisaties kozen voor onze tafels

Bezoek TRIPLE E op Kerkenbeurs Noord!

Net zoals andere jaren zijn we er weer bij op de Kerkenbeurs! Dit jaar staan we met onze producten in Hanze Plaza, Groningen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023. Kom langs voor advies en inspiratie, maar natuurlijk vooral om het gemak van onze lichtgewicht klaptafels, stoelen en podiumdelen zelf te ervaren!

 

Normaal kost entree € 15, maar via de knop hieronder kunt u een voucher aanvragen waarmee u een gratis ticket kunt bestellen op de website van de Kerkenbeurs.