Uw factuur is uw aankoopbewijs. De factuur versturen wij altijd per mail als bijlage van uw verzendbevestiging, maar we bewaren hem ook in uw online account zodat u deze altijd gemakkelijk kunt raadplegen.

Facturen inzien

Wil je uw facturen inzien? Log dan in op uw account en klik op de order waarvan je de factuur wilt inzien, printen of kopiëren. In uw besteloverzicht kunt u de factuur downloaden. Heeft u geen online account? Geen zorgen. Wij bewaren al uw facturen voor u en sturen deze altijd digitaal mee met de verzendbevestiging.

Openstaande facturen betalen

Een overzicht van uw openstaande facturen vindt u altijd terug in uw account, bij uw facturen. U kunt deze betalen door het openstaande orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken naar:

 

IBAN NL86 RABO 0306 4734 02 (BIC: RABONL2U), ten name van:
Triple E International B.V.
Mercatorweg 1
8901 XK  Joure
Nederland

Vermeld hierbij het persoonlijke ordernummer zodat wij de overschrijving snel kunnen verwerken. Het ordernummer staat zowel in de orderbevestiging als in het besteloverzicht op uw account.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij hiervan een bevestiging. Is het bedrag niet binnen 5 dagen ontvangen, dan komt de bestelling automatisch te vervallen.

Terug naar Klantenservice

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie