Unieke meubels van Nederlandse bodem.

Als innovatieve meubelfabrikant zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van lichtgewicht meubilair. Dit doen we vanuit onze vestiging in Joure. Van ontwerp tot productie werken we hier dagelijks met ruim 20 medewerkers aan de realisatie van onze unieke tafels, stoelen, podiums, buffetten, lampen en akoestische panelen. Wat deze meubels gemeen hebben, is hun verbluffende combinatie tussen design en functionaliteit. Op deze manier helpen we hotels, kerken, vergadercentra en andere instanties aan meubilair met stijlvolle uitstraling en een duurzaam karakter. Iets wat je nergens anders vindt.

Wat Triple E zo bijzonder maakt

Vernieuwend, innovatief, creatief en grensverleggend zijn woorden die het karakter van ons bedrijf het best beschrijven. We zijn continu in beweging en op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zowel het gebruikersgemak als de vormgeving van onze meubels te verbeteren. Hierbij maken we gebruiken van onze gezonde dosis eigenzinnigheid en combineren dit met onze vindingrijkheid. Zo maken we meubels die nét even anders zijn, maar bovenal aansluiten bij de wensen van onze klanten.

0

Medewerkers

0

Toen begonnen we

0

Tevreden klanten

Bezoek onze showroom

Zelf het gemak en de ergonomie van onze producten ervaren? Of face-to-face de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakje koffie? Kom dan een keer langs in onze showroom of plan een afspraak bij ons op kantoor door met ons contact op te nemen.

Bezoekadres

Mercatorweg 1
8501 XK Joure
Nederland

Your choice of furniture matters

  • Ecologisch
  • Ergonomisch
  • Economisch
  • Eigen productie