management system

Instructievideo's | TRIPLE E

Instructievideo's

We vinden het belangrijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van de lichtgewicht inklapbare tafels van TRIPLE E. Daarom hebben we een reeks instructievideo’s gemaakt om u stap voor stap te begeleiden bij het bedienen van uw tafel. Heeft u na het bekijken van de video’s nog steeds vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Meer weten over de klaptafels van TRIPLE E?

Onze ergonomische en ruimtebesparende tafels zijn er in alle vormen en maten waardoor het past in elke omgeving. Ontworpen voor ergonomisch en duurzaam gebruik bij evenementen, in de horeca, multifunctionele centra, op kantoor of zelfs thuis of onderweg.

Bezoek TRIPLE E op Kerkenbeurs Noord!

Net zoals andere jaren zijn we er weer bij op de Kerkenbeurs! Dit jaar staan we met onze producten in Hanze Plaza, Groningen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023. Kom langs voor advies en inspiratie, maar natuurlijk vooral om het gemak van onze lichtgewicht klaptafels, stoelen en podiumdelen zelf te ervaren!

 

Normaal kost entree € 15, maar via de knop hieronder kunt u een voucher aanvragen waarmee u een gratis ticket kunt bestellen op de website van de Kerkenbeurs.