Over Triple E

Triple E maakt lichtgewicht tafels sinds 1999. En sindsdien hebben

we bij meer dan 3500 hotels, buurthuizen, conferentiezalen, scholen, kerken en
andere multifunctionele ruimtes de efficiency én duurzaamheid vergroot.

Onze identiteit is geborgen in onze naam, Triple E. Drie E’s zijn de kernwaarden van waaruit we doen wat we doen. Namelijk: inventieve, lichtgewicht oplossingen ontwikkelen en in eigen huis produceren, waarbij de gebruikers centraal staan.

 

Ecologisch

We waren al duurzaam voordat het hip was. We maken onze producten zoveel mogelijk van duurzame materialen en zoeken met zorg onze grondstoffen die het milieu zo min mogelijk belasten en onze CO2-voetafdruk minimaliseren.

Ergonomisch

We maken producten waarbij de gebruiker, die bijvoorbeeld tafels en stoelen dagelijks moet verplaatsen, centraal staat. Maar ook de gebruiker die aan de tafel zit. We toetsen onze producten aan de Arbonormen en zorgen dat ze zo licht en eenvoudig mogelijk te bedienen zijn.

Economisch

Doordat onze producten de lichtste op de markt zijn brengt dit ook economische voordelen met zich mee. Ruimtes kunnen met minder mensen worden omgebouwd, wat zowel tijd als personeelskosten bespaart. Zo betalen onze producten zich terug.

Bezoek TRIPLE E op Kerkenbeurs Noord!

Net zoals andere jaren zijn we er weer bij op de Kerkenbeurs! Dit jaar staan we met onze producten in Hanze Plaza, Groningen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023. Kom langs voor advies en inspiratie, maar natuurlijk vooral om het gemak van onze lichtgewicht klaptafels, stoelen en podiumdelen zelf te ervaren!

 

Normaal kost entree € 15, maar via de knop hieronder kunt u een voucher aanvragen waarmee u een gratis ticket kunt bestellen op de website van de Kerkenbeurs.