Veelgestelde vragen

Verkoop

De levertijd varieert over het algemeen van 3 tot 8 weken. Afhankelijk van de keuze voor de toplaag en hoeveelheid tafels. Voor stoelen geldt over het algemeen een langere levertijd.

Er is veel mogelijk op het gebied van toplagen. Wij werken het snelst en voordeligst met toplagen die wij en onze vaste leverancier op voorraad heeft. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Op afspraak bent u van harte welkom op ons productiebedrijf. Vanaf 10 tafels komt onze vertegenwoordiger graag bij u op locatie langs met stalen en een tafel om ter plekke naar de beste oplossing te kijken. Neem gerust contact met ons op.

Ja, dat kan! Kies een decor van de site en vul het contactformulier in met de gewenste maat. U ontvangt dan altijd eerst een geheel vrijblijvende prijsopgave. Misschien hebben we ook een goede B-keuze voor u.

Indien ons huidige aanbod niet toereikend blijkt, vind u bij ons altijd een luisterend voor voor uw bijzondere wensen. 

Wij werken voornamelijk op aanvraag en maken elke tafel in de kleur die u wenst en in vele maten.  Ook kan de kleur van de rand verschillen van de toplaag indien gewenst. Bijvoorbeeld een eiken toplaag in combinatie met een zwarte rand. 

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis. Om deze bladen een tweede kans te geven bieden wij ze aan voor de helft van de prijs! Het onderstel is meestal helemaal nieuw. Vaak gaat het om enkele tafels in dezelfde kleur en maat. Soms hebben we een partij inruil of refurbished tafels. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de huidige voorraad in de outlet.

Tafels

Het verschil tussen de 3 type tafels zit hem in de manier waarop de rand is afgewerkt.

De Classic-tafel, de meest verkochte variant, heeft een verjongde rand van massief hout (beuken of eiken) . Hierdoor kunnen oneffenheden in de vloer enigszins worden opgevangen bij het tegen elkaar plaatsen  van de tafels. De hoekradius is 12,5 mm.

De Elegance heeft evenals de Classic een massief houten rand, maar dan recht, zonder verjonging. De hoeken hebben een radius van 10,0 mm.

Tot slot zijn bij de Executive-tafels de rechte randen afgewerkt met ABS-kantenband en zijn de hoeken 90 graden.

Onze tafels zijn volledig vlak stapelbaar. In ingeklapte toestand vallen de poten geheel binnen de rand van 6 cm, dit voorkomt schade tijdens en door het stapelen 

Tafels korter dan 95cm krijgen een uitneembare poot, omdat de poot in dit geval niet in het blad past.

De tafels zijn zo gemaakt dat er tijdens het in en uitklappen geen contact tussen de tafel en vloer hoeft te zijn. Mocht er onverhoopt toch schade aan de randen ontstaan dan kunnen wij de watergedragen, krasbestendige lak naleveren of kunnen de randen door onszelf worden opgeknapt. Ook de onderstellen kunnen veelal hersteld worden.

Ja. Bijvoorbeeld als het onderstel nog in goede staat is, maar het blad wel aan vervanging toe is, dan kunnen we dit simpelweg vervangen. Wel zo duurzaam!

De mogelijkheid bestaat om, tegen een meerprijs, alvast haakjes aan de tafels te laten monteren.  Zo zijn de tafels direct geschikt voor later aan te schaffen frontpanelen.

Het blad is 6 cm dik en de tafel weegt gemiddeld ±12,5 kg, afhankelijk van de tafelmaat. Dat is licht genoeg om door 1 persoon getild en ingeklapt te worden.

Zijn onze tafels te breed of te lang voor in een lift? Dan kunt u gebruikmaken van onze rechtopstaande trolley voor maximaal 8 tafels per trolley. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

De trolley wordt op maat gemaakt voor de bestelde tafels. Deze is dus ongeveer even breed en lang als de tafels. Er passen liggend 20 tafels op een trolley.

Op onze trolleys passen liggend 20 tafels.

Service & Garantie

Losse onderdelen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Vervangende tafelbladen zijn op aanvraag leverbaar. Neem hiervoor contact op.

De producten van Triple E worden met grote zorg geproduceerd. De tafels zijn ervoor gemaakt om veelvuldig in- en uitgeklapt en verplaatst te worden. Als er bij correct gebruik toch iets mis gaat, dan lossen we dat uiteraard graag op. Triple E geeft op haar tafels 5 jaar garantie. Lees voor meer informatie over garantie onze algemene voorwaarden.

Is uw bestelling verkeerd geleverd? Heeft u schade en een reparatie nodig? We helpen u graag! Neem gerust contact met ons op via 0513 820 030 of mail info@trie.nl.

Stond uw vraag er niet tussen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek TRIPLE E op Kerkenbeurs Noord!

Net zoals andere jaren zijn we er weer bij op de Kerkenbeurs! Dit jaar staan we met onze producten in Hanze Plaza, Groningen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023. Kom langs voor advies en inspiratie, maar natuurlijk vooral om het gemak van onze lichtgewicht klaptafels, stoelen en podiumdelen zelf te ervaren!

 

Normaal kost entree € 15, maar via de knop hieronder kunt u een voucher aanvragen waarmee u een gratis ticket kunt bestellen op de website van de Kerkenbeurs.