Lichtgewicht inklapbare podiumdelen

Sterk genoeg om op te springen.
Stroef genoeg om veilig te landen.

Het op- en afbouwen van een podium is een tijdrovende en vooral zware klus. Maar dat is nu verleden tijd. Door een slimme constructie en het gebruik van vlas hebben wij podiumdelen weten te ontwerpen die licht en toch oersterk zijn. En superhandig in gebruik.

0 kg
licht
0 cm
maximale hoogte
0 kg
draagkracht
0
jaren garantie

Gebruik als podium verhoogde vloer beursvloer tribune platform toneel

Alles om het feest compleet te maken.

De podiumdelen van Triple E zijn niet alleen als podium maar ook bijvoorbeeld als tribune of opstapje te gebruiken. Om ze geschikt te maken voor iedere gelegenheid hebben we een ruime keuze aan accessoires voor onze podiumdelen ontwikkeld. Denk aan trappen, afrokpanelen, railing, achterwanden, stootranden en een trolley om de podiums mee te vervoeren. 

TripleE_Podium-Onder_Circle

Zo opgebouwd.
Maar ook zo weer afgebroken.

Voor de podiumdelen hebben we een speciaal onderstel ontwikkeld in de vorm van uitklapbare poten. Het voordeel daarvan is dat het podium zonder gereedschap kan worden opgebouwd. En dat er geen losse onderdelen zijn. Na het inklappen verdwijnen de poten in de uitsparingen in de sandwichconstructie. En zo blijft er een volledig vlak en stapelbaar podiumdeel over. De perfecte manier om ruimte te besparen. De podiumdelen zijn leverbaar met poten in verschillende hoogtes, maar ook met verstelbare poten.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.