Lichtgewicht inklapbare podiumdelen

Sterk genoeg om op te springen.
Stroef genoeg om veilig te landen.

Het op- en afbouwen van een podium is een tijdrovende en vooral zware klus. Maar dat is nu verleden tijd. Door een slimme constructie en het gebruik van vlas hebben wij podiumdelen weten te ontwerpen die licht en toch oersterk zijn. En superhandig in gebruik.

licht
0 kg
maximale hoogte
0 cm
draagkracht
0 kg
jaren garantie
0

Gebruik als podium verhoogde vloer beursvloer tribune platform toneel

Alles om het feest compleet te maken.

De podiumdelen van Triple E zijn niet alleen als podium maar ook bijvoorbeeld als tribune of opstapje te gebruiken. Om ze geschikt te maken voor iedere gelegenheid hebben we een ruime keuze aan accessoires voor onze podiumdelen ontwikkeld. Denk aan trappen, afrokpanelen, railing, achterwanden, stootranden en een trolley om de podiums mee te vervoeren. 

TripleE_Podium-Onder_Circle

Zo opgebouwd.
Maar ook zo weer afgebroken.

Voor de podiumdelen hebben we een speciaal onderstel ontwikkeld in de vorm van uitklapbare poten. Het voordeel daarvan is dat het podium zonder gereedschap kan worden opgebouwd. En dat er geen losse onderdelen zijn. Na het inklappen verdwijnen de poten in de uitsparingen in de sandwichconstructie. En zo blijft er een volledig vlak en stapelbaar podiumdeel over. De perfecte manier om ruimte te besparen. De podiumdelen zijn leverbaar met poten in verschillende hoogtes, maar ook met verstelbare poten.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Bezoek TRIPLE E tijdens de Independent Hotel Show in Amsterdam op stand B90 en ervaar zelf het gemak van onze lichtgewicht, inklapbare én duurzame (sta)tafels, podiums en stoelen.

Ervaar de kracht van ons meubilair
tijdens Horecava 2024!

Bezoek TRIPLE E op Horecava 2024, dé Nederlandse horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar ontmoeten! Kom langs bij stand 01.528 en ervaar zelf het gemak van onze lichtgewicht, inklapbare én duurzame (sta)tafels, podiums en stoelen.


Datum: 8,9, 10 en 11 januari 2024

Locatie: RAI Amsterdam

Bezoek TRIPLE E op Kerkenbeurs Noord!

Net zoals andere jaren zijn we er weer bij op de Kerkenbeurs! Dit jaar staan we met onze producten in Hanze Plaza, Groningen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023. Kom langs voor advies en inspiratie, maar natuurlijk vooral om het gemak van onze lichtgewicht klaptafels, stoelen en podiumdelen zelf te ervaren!

 

Normaal kost entree € 15, maar via de knop hieronder kunt u een voucher aanvragen waarmee u een gratis ticket kunt bestellen op de website van de Kerkenbeurs.